Khanh’s Kaarten!

Hoi! Ik ben Khanh, een Vietnamese student en binnenkort een Rotterdammer! Ik begin aan een masterprogramma in September. De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het ontdekken van graphic design en verschillende Adobe programma’s onder de knie te krijgen.

Een vriendin van mij liet KaartWaard.nl aan mij zien en ik was meteen verkocht! Het idee van kaartjes sturen naar ouderen en daarmee eenzaamheid bestrijden vind ik heel erg leuk. Omdat mijn familie in Vietnam woont, ben ik soms bang dat de grote fysiek afstand met hen de connectie vermindert. Daarom schrijf ik hen vaak een kaartje om ze te laten weten dat ze niet alleen zijn!

De kaartonwerpen die ik heb gemaakt zijn geïnspireerd door familietripjes in de natuur. Mijn grootouders wonen in het verre platteland van Vietnam, en we bezoeken ze normaal elk nieuwjaar en iedere zomer. Als kind gingen we ook vaak reizen door de bergen. Dit is waarom de natuur een groot deel van mijn connectie met familie is. Door de pandemie zie ik hen nu minder, en het maken van deze kaart was een grote troost. De kaarten zijn een herinnering aan betere tijden!

Volg Khanh op Instagram! @ikhanhart